Ministar branitelja Tomo Medved ipak ne dolazi u ponedjeljak u Zadar, ključeve stanova hrvatskim vojnim invalidima uručit će državni tajnik

24.03.2024. 17:02:00

Ministar Tomo Medved ipak neće sudjelovati u događaju u Zadru. Svečanost uručenja ključeva novih stanova hrvatskim ratnim vojnim invalidima održat će se prema planu u Gradskoj knjižnici u Zadru s početkom u 10 sati, ali umjesto njega, ključeve će uručiti državni tajnik u Ministarstvu hrvatskih branitelja, Darko Nekić.

Obilazak lokacija za gradnju Veteranskog centra u Biogradu na Moru se odgađa, novi termin će biti naknadno određen, izvijestilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Prema prethodnoj najavi, ključeve petorici HRVI trebao je uručiti potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Očekuje se prisustvo ministra regionalnog razvoja i fondova EU, Šimea Erlića, ministra pravosuđa i uprave Ivana Malenice, državnog tajnika u Ministarstvu hrvatskih branitelja Darka Nekića, župana Zadarske županije Božidara Longina, gradonačelnika Grada Zadra Branka Dukića, te predstavnika udruga iz Domovinskog rata s tog područja.

Također, ministar Medved je trebao imati sastanak s gradonačelnikom Ivanom Knezom u Biogradu na Moru u 9 sati kod Hotela Adria, na adresi Augusta Šenoe 42, radi zajedničkog obilaska potencijalnih lokacija za izgradnju veteranskog centra, ali je to odgođeno.

Izvor: PDN/Foto:Snimka zaslona

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.