Ministar Medved s predstavnicima Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi

08.03.2023. 11:32:00

Predstavnici Zbora izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te iskazali potporu radu i djelovanju Ministarstva, koje će i nadalje poticati zajedništvo i partnerski odnos sa svim udrugama iz Domovinskog rata

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved sa suradnicima primio je 7. ožujka 2023. predstavnike Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi na čelu s predsjednikom Zbora Sinišom Trohom.

Na sastanku održanom u Ministarstvu hrvatskih branitelja sudjelovali su predstavnici svih udruga gardijskih brigada članica Zbora.

Ministar Medved upoznao ih je s najznačajnijim aktivnostima i inicijativama Ministarstva, među kojima su uspostava veteranskih centara i osnivanje ustanova za dugotrajni smještaj te kontinuirana potpora bivšim zatočenicima srpskih koncentracijskih logora, kao i  vraćanje deset posto od smanjenih braniteljskih mirovina.

Istaknuo je punu potporu Vlade svim projektima i aktivnostima Ministarstva, naglasivši pritom partnerski odnos s udrugama iz Domovinskog rata, kao i dobru suradnju sa Zborom udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

Zahvalio im je na njihovom radu i doprinosu u očuvanju i promicanju vrijednosti iz Domovinskog rata te ih pozvao na daljnju suradnju.

Predstavnici Zbora također su predstavili svoj rad, programe i projekte te su iznijeli planove za naredno razdoblje, u čijoj realizaciji su istaknuli i važnost potpore Ministarstva.

Izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te iskazali potporu radu i djelovanju Ministarstva, koje će i nadalje poticati zajedništvo i partnerski odnos sa Zborom udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i svim udrugama iz Domovinskog rata.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja/Foto:MHB

Izvorni autor: PDN/Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.