Ministarstva hrvatskih branitelja i Veleposlanstva SAD-a u RH u Osijeku će se održati radni sastanak i predstavljanje projekta budućeg Regionalnog centra veterana za psihosocijalnu podršku i savjetovanje o mentalnom zdravlju

16.07.2021. 17:48:00

U organizaciji Ministarstva hrvatskih branitelja i Veleposlanstva SAD-a u RH,  u utorak 20. lipnja 2021. godine s početkom u 15 i 30, u Osijeku će se održati radni sastanak i predstavljanje projekta budućeg Regionalnog centra veterana za psihosocijalnu podršku i savjetovanje o mentalnom zdravlju.

Uz  potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda,  radnom sastanku i predstavljanju projekta će nazočiti Mark Lewis Flaming, savjetnik i otpravnik poslova Veleposlanstva SAD-a u RH, Pukovnik Bradley Ritzel, načelnik Američkog ureda za obrambenu suradnju, državni tajnik ministarstva hrvatskih branitelja Špiro Janović,  državni tajnik ministarstva obrane Zdravko Jakop, Ivan Anušić župan Osječko-baranjski, Ivan Radić gradonačelnik Grada Osijeka i Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100%- tnih HRVI I. skupine.

Izvor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.