Misteriozni incident u Obrtničkoj školi u Splitu: Evakuacija zbog neobičnog mirisa, učenici tvrde da nije suzavac

05.06.2023. 18:06:00

Hitna, policija i vatrogasci u Obrtničkoj školi u Nodilovoj ulici u Splitu. Škola je evakuirana, a dio učenika tvrdi da se ne radi o suzavcu nego da je u školi bio nekakav čudan miris

Splitska policija je oko 16 sati zaprimila dojavu da u razredu u Obrtničkoj školi u Nodilovoj ulici u Splitu nekoliko osoba osjeća mučninu i slabost. Odmah su na teren poslani vatrogasci, policija i djelatnici Hitne, piše 24sata.

- Po dolasku u školu nitko nije zatražio liječničku pomoć. Nema opasnosti za ostale građane - javljaju iz policije.

Škola je evakuirana, a dio učenika tvrdi da se ne radi o suzavcu nego da je u školi bio nekakav čudan miris.

- Samo su nam rekli da napustimo školu, nastala je panika, još ne znamo što se točno dogodilo, navodno je učenik bacio suzavac - kazale su nam učenice za Dalmatinski portal.

Vatrogasci su nam potvrdili da su na teren upućena tri vatrogasna vozila, dva vozila JVP-a Split i jedno DVD-a Split.

- Dobili smo dojavu da se osjeti plin u školi. Kad smo došli na teren škola je odmah evakuirana, a mi smo napravili ispitivanje zraka. Našim alatima nije utvrđena prisutnost plina u prostorijama škole. Potom smo dobro prozračili prostorije te je nastava normalno nastavljena dalje - kazali su vatrogasci.

Izvor: 24sata/Foto:Obrtnička škola Split / matura.hr

Izvorni autor: PDN/24sata/Ivana Mihaljević

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.