Mladen Pavković: „Svi“ na „detektor laži!“

20.10.2024. 11:35:00

Kako se približavaju izbori za predsjednika RH, sve je više kandidata, koji se nadaju da će maknuti aktualnog predsjednika Zorana Milanovića. Svatko od njih već sada nudi razna obećanja, od kojih na kraju, kao što je to slučaj s onima koje  nam je svojedobno ponudio Milanović, ostvarilo se malo ili gotovo ništa. Prije ništa nego malo. Na taj način svi su prevareni. I oni koji su glasovali i oni koji nisu, već su čekali da se „nešto dogodi“.

E, da nam se opet nešto takvoga ne bi dogodilo treba iznimno dobro „odvagnuti“ tko govori istinu, a tko se služi lažima, obmanom i prevarom.

Običan građanin teško će  razabrati istinu od laži, a oni predstavljaju najveći dio glasačke mašinerije. Milanović, otkako je izabran, vjerojatno nije ni pogledao svoj program koji je obećavao. Sada nam ponovno nudi „novi program“, „novi plan“  ili bolje rečeno, kao i prije – med i mlijeko! A to nude i ostali koji su istaknuli svoju kandidaturu.

Nu, da bi uistinu saznali, tko od kandidata za predsjednika RH  govori istinu, a tko laže, najbolje bi bilo da  svi kandidati budu podvrgnuti testiranju na poligrafu,  pa da vidimo jesu li iskreni u onome što nude, ili opet prodaju maglu.

Prvi bi se, sa svojim programom, na „detektoru laži“ trebao pojaviti – Zoran Milanović, a zatim svi ostali, pa kom obojci kom opanci!

Ljudima je, poglavito u politici,  dosta istih lica, (svaka čast iznimkama), umorni su od praznih obećanja, a poglavito od – laganja, kakvima se nije služio ni barun Munchhausen.

Mladen Pavković

Izvorni autor: Mladen Pavković/Foto:M.P.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.