Mladi Hrvat biciklom ušao u Srbiju, gubi mu se svaki trag: Djevojka otkrila uznemirujuće detalje

03.10.2023. 09:30:00

Mario Rukavina (20) vodi se kao nestala osoba nakon što je krajem rujna ušao u Srbiju.

Mladić je 29.09. oko 16:22 sata biciklom izašao iz Republike Hrvatske u Srbiju na graničnom prijelazu Tovarnik- Šid i od tada mu se gubi svaki trag.

Njegovo je prebivalište je u Andrijaševcima pored Vinkovaca, visok je 170 centimetara i ima smeđu kosu. Srednje je građe.

Foto: Nestali.hr
Mobitel mu je isključen, navodno ima demenciju

Srpski mediji također pišu u njegovom nestanku te citiraju riječi djevojke koja je zamolila za pomoć. Ona tvrdi da je Mario nakon posla koji radi u Vinkovcima sjeo na bicikl i krenuo prema Beogradu.

Mobitel mu je isključen, a prema neslužbenim informacijama, na granici Šid rekao je da će tijekom vikenda ostati u Srbiji i zatim se vratiti u Hrvatsku.

Ona navodi i da Mario ima smetnje i demenciju te moli sve koji ga vide ili prepoznaju da se jave u najbližu policijsku postaju.

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr”, piše na stranici Nestali.hr.



Izvor: dnevno.hr/Foto:Screenshot

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.