Mladić umro nakon eksplozije blizu Bjelovara, njegov brat još se u bolnici bori za život

09.02.2021. 15:16:00

Mladić koji je dovezen u najtežem stanju i koji je tijekom noći, nažalost, podlegao ozljedama, imao je vrlo teške ozljede glave, lica, ekstremiteta, povrede krvnih žila, objavljuje 24sata

Mladić u dobi od 20-ak godina podlegao je ozljedama nakon eksplozije koja se jučer poslijepodne pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u mjestu Tomaš nedaleko od Bjelovara. Njegov brat još se uvijek bori za život u bjelovarskoj bolnici, a treća osoba je izvan životne opasnosti.

U PU bjelovarsko - bilogorskoj su za Mojportal potvrdili da je do eksplozije došlo oko 14 sati, a mladić je podlegao teškim ozljedama nekoliko sati kasnije u Općoj bolnici Bjelovar.

Troje stradalih
- Očevid je u tijeku, a na mjesto događaja došli su i vještaci iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba koji bi trebali utvrditi točne uzroke ove tragedije. Više detalja o samoj nesreći i okolnostima bit će poznato kasnije tijekom dana nakon što se završe vještačenja i očevid, rekla nam je Maja Barbir Grubić, glasnogovornica Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Kako se neslužbeno doznajemo s mjesta tragedije, u eksploziji je ozlijeđen i mladićev brat kojem je pomoć također pružena u bjelovarskoj Općoj bolnici i još jedna osoba koja, srećom, nije životno ugrožena.

Teške ozljede glave

- Jučer negdje oko 15 sati dovezene su nam tri osobe. Jedan od njih je, nažalost, preminuo nakon reanimacije i operacije, a drugi se nalazi na intenzivnom liječenju na respiratoru i životno je ugrožen. Treći ima lakše, površinske ozljede.

Mladić koji je dovezen u najtežem stanju i koji je tijekom noći, nažalost, podlegao ozljedama, imao je vrlo teške ozljede glave, lica, ekstremiteta, povrede krvnih žila. On je operiran, uz kirurga, uključio se i neurokirurg, otorinac i oftalmolog ali mu, nažalost, nije bilo spasa. Ovaj drugi koji je teško stradao imao je također teške ozljede glave. Neurokirurg ga je operirao i on je na respiratoru. Treći ima površinske ozljede nogu i zadržan je u bolnici - rekao nam je ravnatelj bjelovarske Opće bolnice Ali Allouch.


Izvor: 24sata/ Foto: MUP

Izvorni autor: Merita Arslani / 24 sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.