Mlinarić nije ostao dužan Medvedu: Samo kroz Zakon o hrvatskim braniteljima vam se 'provuklo' 800 milicajaca SAO Krajine

11.07.2021. 20:12:00

TRAKAVICA SE NASTAVLJA

Javna rasprava između Ministarstva hrvatskih branitelja i zastupnika Stipe Mlinarića ne jenjava, štoviše, saborski zastupnik Domovinskog pokreta odgovorio je na priopćenje Ministarstva u nedjelju kojim su mu poručili "da prestane svjesno manipulirati i obmanjivati javnost" u svezi Zakona o civilnim stradalnicima z Domovinskoga rata.

"MOJA VEŠ-MAŠINA NE RADI NEDJELJOM, ALI MEDINI UHLJEBI RADE

Od svih gluposti kojima su, nakon jučerašnje objave, navalili na mene, najbolja mi je rečenica da sam se obrušio na "...one koji danonoćno rade za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata...".

Gospodo, poručih vama iz Ministartstva i vašim sluganima koji me uspoređuju s Fredom Matićem, da zašiljite svoje uhljebničke olovke i odgovorite konkretno i argumentirano. Čitate li vi uopće komentare običnih ljudi? Puno novca trošimo na Vas, ali su Vam rezultati jednako loši kao i zakoni koje predlažete. Niste još rješili problem nestalih; logoraši nisu obeštećeni; niste digli invalidnine od 2000. godine, a samo kroz Zakon o hrvatskim braniteljima vam se 'provuklo' 800 milicajaca SAO Krajine. Tvrdite da će Zakon o civilnim žrtvama vrijediti samo za one koji imaju valjane papire. A što je s dokumentantacijom koju je ishodio UNPROFOR? Jesu li to valjani dokumenti?

I da, ako radite danonoćno, onda ispada da radite već 30 godina po 365 dana. To bi bilo 10.950 dana. Očito, dugo radite, uopće ne spavate, a ne razumijete bit. Usporedbe radi i moja veš-mašina može raditi danonoćno, ali je ishod bitan. Odmorite malo i razmislite, možete vi to bolje", poručio im je Mlinarić na Facebooku.

Izvor: bkk/Direktno.hr/Foto:FaH

Izvorni autor: bkk/Direktno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.