MOŽE LI LUĐE? GRLIĆ RADMAN S DODIKOM SLAVIO ČOVIĆEV ROĐENDAN: Helikopterom RS sletio na trening hrvatskog kluba!

20.08.2021. 18:07:00

Dodik je jučer boravio u službenoj posjeti Mostaru gdje se sastao sa političkim predstavnicima srpskog naroda u južnom dijelu BiH nakon čega se odazvao i rođendanskom pozivu lidera HDZ-a Dragana Čovića na kojem je bio između ostalog i ministar vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, Gordan Grlić Radman, javlja mostarski list Dnevni.ba.

Čović je proslavio svoj 65. rođendan, a hercegovačka javnost bruji o ogromnoj torti s grbom obitelji Čović. Mnogi se zgražaju nad tortom tvrdeći da je riječ o kopiji srednjovjekovnog kiča. Ekipu je do ranog jutra zabavljao Halid Bešlić.

Zanimljivo je i kako je Dodik došao u Mostar. On je naime, službenim helikopterom Helikopterskog servisa RS-a sletio na stadion Zrinjskog u Mostaru iako samo par dana ranije nije dao helikopter za gašenje požara u zapadnoj Hercegovini, a navijači Ultrasi na gostovanju u Banja Luci nisu smjeli nositi zastave sa šahovnicom.

Upit o ovoj proslavi poslali smo i Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske i njihov odgovor objavit ćemo čim ga dobijemo.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: nk/snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.