Na jezeru Drnuć u Novom Virju počeo III. Memorijalni ribički kup Kolar - Juriša

17.09.2021. 12:32:00

U organizaciji Udruge hrvatskih branitelja RH-a,  a  uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja i pomoć ZŠRK „Đurđevac“,  na jezeru Drnić u Općini Novo Virje, u blizini Grada Đurđevca, održava se   III. Memorijalni ribički  kup    Kolar - Juriša.

Ribički kup Kolar - Juriša   ribolovno je natjecanje hrvatskih branitelja i invalida Domovinskog rata koje se održava na jezeru „Drnić“ u trajanju od 17.09.2021.g. od 12.00 sati  do 19. 09. 2021. godine do 12,00 sati.


Ribički kup  posvećen je dvojici poginulih hrvatskih branitelja  iz Đurđevačke Podravine Ivici Kolaru  i Peri Juriša.

Da podsjetimo, Ivica i Pero    prve su  hrvatske žrtve s područja tzv. Đurđevačke Podravine u Domovinskom ratu, a bili su pripadnici   2. A Bojne Zbora narodne garde. Poginuli su prije 30 godina, dana 06. srpnja 1991.g.  u četničkoj zasjedi na  Ljubovu.

U sjećanje na njihovu žrtvu, UHB RH-a već tradicionalno organizira ovaj ribički kup, a ove godine zbog epidemije koronavirusa kup se održava sa ograničenim brojem sudionika i uz strogo poštivanje nužnih epidemioloških mjera i preporuka Stožera civilne zaštite.

Po završetku natjecanja izvjestiti ćemo o ostvarenim rezultatima, a svim sudionicima želimo lijepo vrijeme i dobar ulov uz ribički pozdrav

BISTRO! 

 

 

Izvor: PDN/Foto: PDN

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.