Na Milanovića je galamio poznati odvjetnik: “Nisam ga napao, rekao sam mu što ga ide!”

05.01.2020. 13:30:00

Predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović stigao je na glasačko mjesto oko 10 i 30, a nakon glasanja doživio je verbalni napad

Zorana Milanovića je ispred Osnovne škole Petra Zrinskog, gdje je njegovo biračko mjesto, verbalno napao odvjetnik Branimir Jović.

Kade je zamoljen da se makne da Milanović može dati izjavu za novinare, nastavio je:

–  Ne može mene nitko maknuti, komunjara da me makne? Laže vas sviju, gospodo. On je komunista, komunjara. Šta koga briga, mene briga? Evo ga, evo vam komunjara, laže vas, na kraju se otkrilo da je komunjara. Birajte ga, birajte ga, vikao je.

–  Šta je, šta se ti javljaš?, obratio se Milanoviću.

Milanović je čovjeku pokušao dati ruku i pitati ga odakle je.

– Ne treba meni vaša ruka. Zašto? Nisi dao ni predsjednici ruku, a meni bi dao ruku. Ti bi htio biti predsjednik? Ajde briši – odgovorio mu je, na što mu je Milanović samo zaželio ugodan dan.

–  Ovo nije slučajno, ovo je poslano, poslao ga je Vaso, ali je kasno. Ovakvi huligani me ne mogu zaustaviti. Važno je da baš svatko izađe na izbore. Ovi izbori nisu obračun, kazao je Milanović nakon incidenta.

–  Nisam ga ja napao, rekao sam mu što ga ide. Valjda i ja mogu reći što ga ide, rekao je Jović za portal Index

Na pitanje zašto je to napravio odgovara:

–  Je li treba opet da izaberemo komunista!’ Pa dosta je bilo onog Mesića i Josipovića. Ja se ne bojim nikome reći što ga ide, kazao je Jović.

Demantirao je da ga je poslao Milijan Brkić, kako mu je kazao Milanović.

–  Ja sam iz crkve izašao, ispovjedio se i pričestio se. Čist sam u srcu pa mogu reći što me volja. Ispovjedio sam se pa to mogu. Nitko mene nije poslao, zapamtite. Rekao sam mu ‘evo vam boga u crkvi, rekao je Jović.

Izvor: M. Marković/MP/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.