Na Mirogoju pokopano 300 vojnika eshumiranih kraj Samobora

28.05.2023. 09:33:00

Hrvatski politički analitičar Dr. sc. Ivica Granić prokomentirao je na Facebooku sinoćnje pokapanje javnosti nepoznatih 300 vojnika eshimiranih kraj Samobora iz jedne od bezbrojnih jama koje se nalaze diljem Hrvatske. Evo što je napisao:

"Na koji način Plenković, Medved i kompanija falsificiraju povijest.
Naime, jučer je pokopano na Mirogoju 300 vojnika iskopanih kraj Samobora iz jedne od bezbrojnih jama.
Navodno je sve platila neka njemačka udruga? Tko zna jesu li ili nisu, nema nikakvih službenih vijesti, sve je obavijeno velom tajni.
U medijina ni slova o ovom događaju. Kao što se ne zna kome su, kojoj vojsci, pripadali ekshumirani vojnici. Uostalom, kao da je i bitno, svaka žrtva je žrtva, i ima pravo na grob.
Već godinama se diljem Hrvatske vrše slična iskapanja, ekshumacije, ali se sve drži i sve provodi u najstrožoj tajnosti, daleko od medija. I to sve dok je groblje hrvatske vojske na Mirogoju i dalje 'preorano'.
Ali su zato oni koji su ih pobili, njihovi biološki potomci i sljedbenici, jučer u Kumrovcu i te kako glasni bili.
Bravo Anemični, sad još jače udri po ZDS, volova ima tako da ni glasova neće manjkati."

Izvor: Ivica Granić - fb/Foto:facebook

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.