Nakon nalaza obdukcije oglasio se i Nenad Periš: 'Moj Matej je tajnu ponio sa sobom u grob...'

21.06.2022. 17:46:00

Rezultati obdukcije ukazuju na to da je Matej Periš prije smrti konzumirao alkohol i narkotike. Nema tragova nasilne smrti

Nakon što je Više javno tužiteljstvo Srbije objavilo rezultate obdukcije Mateja Periša o svemu se oglasio i njegov otac Nenad. Obdukcija je pokazala kako je Matej prije smrti konzumirao alkohol i narkotike, prenosi 24sata .

- Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odnio u grob. Ne znam što se dogodilo u Gotiku, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesretan slučaj. On je bio sportaš... Vjerujem tužiteljstvu i svima vam hvala - rekao je Nenad Periš, prenosi Telegraf.

Podsjetimo, Matej Periš nestao je u Beogradu u noći s 30. na 31. prosinca 2021. gdje je otputovao s prijateljima na proslavu nove godine. Obdukcija je pokazala kako nema tragova nasilne smrti kao i prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima uz prisustvo etil alkohola.

- U uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima. Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka doktora specijalista sudske medicine - priopćilo je tužiteljstvo.

Izvor: 24sata/Foto: Canva/Pixsell/24sata

Izvorni autor: 24sata/Telegram.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.