Nakon niza napada na ulicama Osijeka, policija pronašla još tri napadača, svi su maloljetnici

23.10.2022. 10:11:00

POJAČALI PATROLE PO GRADU

Utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika u utorak, 18. listopada, oko 12,30 sati u Vukovarskoj ulici u Osijeku, srušili na tlo i fizički napali 17-godišnjaka

Osječko-baranjska policija otkrila je još tri počinitelja jednog od nekoliko fizičkih napada, koji su se posljednjih dana dogodili na osječkim ulicama, a ovoga puta riječ je o maloljetnim počiniteljima, izvijestila je u nedjelju policija, piše 24sata.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su tri maloljetnika u utorak, 18. listopada, oko 12,30 sati u Vukovarskoj ulici u Osijeku, srušili na tlo i fizički napali 17-godišnjaka počinivši tako kaznena djela nanošenja tjelesne ozljede i nasilničkog ponašanja, navode iz PU osječko-baranjske.

Protiv maloljetnih napadača slijedi posebno izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, dodaje se.

Policija je u subotu priopćila kako je uhitila 25-godišnjaka, koji je u petak sudjelovao u napadu i teškom ozlijeđivanju 20-goidšnjaka, na križanju Svačićeve i Frankopanske ulice u Osijeku, dok se za 24-godišnjim napadačem traga.

Nakon nekoliko dojava o fizičkim napadima koji su se posljednjih dana dogodili na osječkim ulicama, osječko-baranjska Policijska uprava  u petak je izvijestila da su zbog prijavljenih događaja, pojačane ophodnje u cijelom gradu.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/MUP

Izvorni autor: HINA/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.