Nakon Škore, ostavku podnio i Darijo Žepina, glavni tajnik Domovinskog pokreta

21.07.2021. 07:46:00

“Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro”, poručio je Dario Žepina.

Nakon što je Miroslav Škoro dao neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Domovinskog pokreta, neopozivu ostavku na mjesto glavnog tajnika stranke podnio je Darijo Žepina.

Njegovu objavu s Facebook stranice Domovinskog pokreta prenosimo u cijelosti:

“Dragi prijatelji,

vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao sam se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni.

Uvijek smo išli dalje uzdignuta čela, zajedno sa svima vama. Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke. Na žalost, neki od nas na tom putu posustaju, donose drukčije odluke, imaju druge životne želje i ciljeve.

Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske. Život ide dalje, prihvatimo činjenice onakvima kakve jesu, budimo čvrsti, jaki i ponosni na daljnjem putu i jačanju Domovinskog pokreta. Ne sumnjajte nikada u uspjeh, on je neupitan.

Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro. To ovim pismom i činim.

Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke, napisao je Žepina.

Izvor: Narod

Izvorni autor: gs/foto: FaH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.