Nakon svadbe s 200 uzvanika, dio gostiju zaražen. Na ulazu u salu nitko nije provjeravao Covid potvrde?

15.07.2021. 15:40:00

Dva dana nakon svadbe članovi obitelji mladenaca bili su pozitivni na koronavirus

Devet je osoba zaraženo koronavirusom u protekla 24 sata na području Koprivničko-križevačke županije, što je najveći dnevni broj zaraženih proteklih tjedana. No, čini se kako to nije kraj širenju epidemije.

Izgleda kako je novo žarište velika svadba prije desetak dana u Peterancu kod Koprivnice na kojoj se udavala medicinska djelatnica, a mnogo uzvanika bilo je medicinske struke, otkriva danas Glas Podravine.

Na svadbi je bilo oko 200 uzvanika, a dva dana nakon svadbe članovi obitelji mladenaca bili su pozitivni na koronavirus. Glas doznaje kako su se “uzvanici na svadbi ponašali kao da koronavirus ne postoji, čaša s vinom kolala je cijelom salom i svi su pili iz nje, a na ulazu u salu nitko nije provjeravao imaju li gosti Covid digitalne potvrde”.

Čak je i djevojka koja je trebala biti mladenkina kuma bila zaražena prije svadbe, pa se pretpostavlja kako se epidemija počela širiti još na djevojačkoj večeri. Mladi par koji se vjenčao nije želio ništa komentirati.

 
 

Izvor: vecernji.hr

Izvorni autor: Robert Mihaljević / Foto: Profimedia

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.