Nakon Vide, koronavirusom zaražen i Marcelo Brozović

14.11.2020. 11:24:00

Nakon Domagoja Vide i Marcelo Brozović je pozitivan na koronavirus

Nakon Domagoja Vide koji je u poluvremenu utakmice s Turskom doznao da je pozitivan na Covid-19, sada je za dvoboj sa Švedskom u subotu u 20:45 u Ligi nacija otpao još jedan hrvatski reprezentativac. Iz Hrvatskog nogometnog saveza javili su da je Marcelo Brozović pozitivan na koronavirus, baš kao i jedan član šireg stručnog stožera reprezentacije.

'Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije zaprimila je tijekom večeri rezultate današnjeg, dodatnog testiranja na virus SARS-CoV-2. Nakon pozitivnog nalaza na novi koronavirus reprezentativca Domagoja Vide u srijedu u Istanbulu, danas je u Stockholmu hrvatska reprezentacija obavila dodatno testiranje uoči utakmice sa Švedskom ove subote', napisali su u priopćenju iz HNS-a.

Rezultati su pokazali da je hrvatski veznjak pozitivan.

'Rezultati testiranja pokazali su dva pozitivna nalaza, reprezentativcu Marcelu Brozoviću te jednom članu šireg stožera reprezentacije, kod kojeg je izgledno da se radi o pozitivnom nalazu uslijed stare infekcije (produljena pozitivnost). Obojica su odmah izolirani od drugih članova reprezentacije', poručili su iz HNS-a pa dodali:

'O pozitivnom testu obaviješten je Brozovićev Inter, kao i švedski epidemiolozi. Zbog poštivanja Uefinog Return to Play protokola, odnosno epidemioloških mjera za prevenciju širenja koronavirusa, nitko od ostalih članova reprezentacije ne treba u samoizolaciju', zaključuju u priopćenju.

Izvor: tportal.hr/Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Izvorni autor: S.K.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.