NAŠE VOJNIKINJE BRILJIRALE U PRVENSTVU U ODBOJCI: Najbolja je Dijana iz Gardijske mehanizirane brigade

10.11.2022. 12:20:00

SPRETNE I SA LOPTOM

U organizaciji Hrvatskog vojnog učilišta “Dr. Franjo Tuđman” 3. i 4. studenog 2022. godine održano je Prvenstvo Oružanih snaga RH u odbojci za žene, piše Dnevno.hr .

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa: Hrvatsko ratno zrakoplovstvo, Hrvatska ratna mornarica, Zapovjedništvo za potporu, Počasno-zaštitna bojna, Gardijska oklopno-mehanizirana brigada, Gardijska mehanizirana brigada, Topničko-raketna pukovnija i Hrvatsko vojno učilište.

Foto: HVU/ M. Sever
Najbolja natjecateljica je Dijana

Prvo mjesto osvojila je ekipa Gardijsko mehanizirane brigade, druga je bila ekipa Topničko-raketne pukovnije dok je treće mjesto osvojila ekipa Hrvatskog vojnog učilišta. Najboljom natjecateljicom prvenstva proglašena je vojnikinja Dijana Nikov iz ekipe Gardijske mehanizirane brigade.

Pehare i medalje uručio je načelnik Personalnog odjela zapovjedništva HVU-a brigadir Ivica Petrić koji je čestitao osvajačima pehara kao i svim natjecateljicama na dobrim rezultatima te fer i sportskom natjecanju.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: HVU/ M. Sever

Izvorni autor: Dnevno.hr/S.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.