Našli razbojnike? Pretražuju domove u Slavonskom Brodu

22.10.2019. 21:06:00

Prema neslužbenim informacijama dvojicu zaštitara, mladića od oko 23 godine i muškarca od oko 40-ak, napala su dvojica muškaraca odjevena u maskirne odore i naoružani kalašnjikovima

Policajci PU osječko-baranjske u Slavonskom Brodu pretražuju domove ljudi koje dovode u vezu s razbojništvom. Podsjetimo, u ponedjeljak su dva djelatnika zaštitarske tvrtke Aleph Tau iz Slavonskog Broda teško ozlijeđeni u oružanoj pljački u ponedjeljak oko 15 sati na cesti između dvaju malih sela Hrastin i Koprivna, nedaleko Osijeka. Prema neslužbenim informacijama, policija je uhitila dvojicu koje sumnjiče da su povezani s pljačkom te se navodno radi o muškarcima od 33 i 28 godina.

Prema neslužbenim informacijama dvojicu zaštitara, mladića od oko 23 godine i muškarca od oko 40-ak, napala su dvojica muškaraca odjevena u maskirne odore i naoružani kalašnjikovima.

Iskočili iz obližnje šume koja u tom dijelu opasava cestu sa svih strana i odmah počeli rafalno pucati po zaštitarskom vozilu koje je potom stalo na cesti. Radi se o običnom malom 'Caddyju' koji je imao znakovlje Aleph Tau i registarske oznake Slavonskog Broda, dakle nije bilo niti blindirano niti posebno zaštićeno od oružanog napada.

Ispaljenim rafalima napadači su uspjeli pogoditi u noge oba zaštitara. Posebno je teško ranjen mladić kojemu su od rafala razmrskane obje noge, dok je stariji dobio strijelne rane u jednu nogu. 

Izvor: 24sata/Foto:Dubravka Petric/PIXSELL

Izvorni autor: Tina Ozmec-Ban

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.