NATJEČAJ ZA NAJBOLJU KNJIGU IZ DOMOVINSKOG RATA

09.05.2023. 18:16:00

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) i ove je godine raspisala  tradicionalni natječaj za najbolju knjigu na temu – Domovinskog rata – „Bili smo prvi kad je trebalo“, u želji da se ne zaboravi stvaranje hrvatske države te da se što više objavljuju knjige s domoljubnom tematikom.

Na natječaj se do kraja kolovoza ove godine mogu javiti autori koji su objavili knjigu ili  knjige (od travnja prošle do kolovoza ove godine)  vezane uz Domovinski rat, odnosno stvaranje slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države: prozu, poeziju, fotografije i drugo.

Knjigu ili knjige za natječaj (po tri primjeraka) treba dostaviti na adresu:

UHBDR91.,(za natječaj), 48000 Koprivnica, Dr. N. Sertića 15,

zaključno do 30. kolovoza 2023.

Stručni prosudbeni sud nagradit će jednog ili više autora – Velikom zlatnom plaketom – Bili smo prvi kad je trebalo.

Svečana dodjela priznanja bit će krajem rujna ili početkom listopada u Zagrebu.

Natječaj se  kontinuirano organizira od 2000., a  lani je ova nagrada pripala generalu  Rahimu  Ademiju za knjigu „Samo istina“.

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.