Ne spremajte jakne, evo kakve nas temperature čekaju do kraja tjedna!

23.05.2022. 13:03:00

Pripremite se svi meteoropati i oni kojima posao ovisi o vremenu: u sljedećih desetak dana, prema prognozi Norwegian weathera, slijedi nam pravi temperaturni vrtuljak tijekom kojega ćemo s 31 Celzijevog stupnja u samo šest dana početak novog tjedna dočekati na niskih 11 do 15, uz kišu, oblake i atmosferu koja će posjećati na debelu jesen, piše Jutarnji list. 

Naime, prema norveškoj prognozi, u Zagrebu bi temperatura u utorak 24. svibnja trebala doseći visokih 31 stupanj, a onda će danima polako padati da bi nas u ponedjeljak 30. svibnja dočekalo snažno zahlađenje s temperaturama od 11 do maksimalno 15 stupnjeva. To će zahlađenje stići već sa sljedećom nedjeljom kad bi najviša temperatura trebala iznositi 16 stupnjeva, također uz kišu dok će u subotu temperatura još biti maksimalno 27, ali uz oblačno vrijeme.

Najviša temperatura u ponedjeljak 30. svibnja tako bi mogla biti jednaka najnižoj u utorak 25. svibnja, što najbolje svjedoči koliko je klima prevrtljiva. Ili pak vremenska prognoza neuvjerljiva.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:pixabay

Izvorni autor: Jutarnji list/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.