Negoslavci: Dvojica osumnjičenih za sudjelovanje u zločinu na Ovčari - pušteni na slobodu!

05.12.2020. 13:20:00

Zbog sumnji da su sudjelovali u 'špaliru smrti' i drugim zločinačkim nedjelima na vukovarskoj Ovčari, u listopadu ove godine uhićeno je devetero mještana Negoslavaca, sela s većinskim srpskim stanovništvom, pored Vukovara. Početkom studenoga, uhićena je još jedna osoba… Od njih desetorice, u pritvoru su zadržana tek trojica, a danas su još dvojica - pušteni na slobodu!

Vijest o puštanju iz pritvora dvojice osumnjičenika za sudjelovanje u teškom ratnom zločinu na Ovčari, redakciji Bujice potvrđena je iz izvora bliskih MUP-u. Izgleda da su bili u pravu oni, koji su tvrdili da su uhićenja u Negoslavcima tek igrokaz u režiji Plenkovićevih paževa, uoči vukovarske Kolone sjećanja. Prije 18. studenoga – uhićenja, u međuvremenu - pressica Milorada Pupovca, Voje Stanimirovića i Dragane Jeckov u Negoslavcima i na kraju – sloboda. Nek' se zna tko je pravi gazda hrvatsko-srpske trgovačke koalicije!

Velimir Bujanec

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:Dragovoljac.com

Izvorni autor: Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.