NESAVJESNOM VOZAČU KOJI JE POKOSIO DJECU, NE PIŠE SE DOBRO! Imao je 2,33 g/kg alkohola u krvi!

12.06.2022. 14:02:00

O naletu nesavjesnog vozača u subotu na tramvajsku stanicu u Aveniji Marina Držića u Zagrebu, PU zagrebačka je u nedjelju objavila priopćenje. Podsjetimo, pritom su tri osobe ozlijeđene, a vozač je priveden.

Evo policijskog priopćenja:

“Jučer, 11. lipnja 2022. godine oko 15.20 sati u Zagrebu 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,33 g/kg u organizmu upravljao osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka marke ‘Honda’, a kretao se lijevom prometnom trakom istočnog kolničkog traka Avenije Marina Držića u smjeru sjevera.

Dolaskom do blizine raskrižja spojnog kolnika Slavonske avenije, nije svoje vozilo u kretanju držao na sredini obilježene prometne trake iz kojeg je razloga zahvatio rub kolnika te se nastavio nekontrolirano kretati da bi potom naletio na nadstrešnicu tramvajske stanice.

U prometnoj nesreći je teško ozlijeđena jedna maloljetna osoba kojoj je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu, dok su ozlijeđene još dvije maloljetne osobe kojima je također liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Također, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i 26-godišnjak kojemu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina ozljede još nije okvalificirana. Težina ozljeda nije još okvalificirana ni kod 57-godišnjeg vozača, kojemu je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb”, piše u priopćenju PU zagrebačke.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.