Nesreća na radu u Susedgradu: Troje radnika teško ozlijeđena prilikom pada s krova

18.07.2024. 12:00:00

Jučer u jutarnjim satima, na području Susedgrada, došlo je do ozbiljne nesreće tijekom radova rušenja starog dijela krovišta na obiteljskoj kući. Trojica zaposlenika obrta, u dobi od 63, 44 i 65 godina, nalazili su se u košari spojene na hidraulični kran, koja je bila postavljena u razini prvog kata kuće.

Nažalost, u jednom trenutku je došlo do pucanja nosača košare, zbog čega su svi radnici, zajedno s košarom, pali s visine od 346 cm na tlo. Policijska uprava zagrebačka izvijestila je o ovom incidentu.

Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, gdje je utvrđeno da su svi radnici zadobili teške ozljede. O svemu je obaviješten Državni inspektorat, koji će provesti daljnju istragu o uzrocima i okolnostima ove nesreće.

Izvor: Večernji.hr

Izvor: Večernji.hr/Foto:Ilustracija/hitna pomoć

Izvorni autor: PDN/Večernji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.