Nesreća na Velikom Brijunu: Muškarac (48) vozeći četverocikl ozlijedio Poljakinju, protiv njega podignuta kaznena prijava

21.07.2024. 12:57:00

Protiv muškarca (48) podignuta je kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Incident se dogodio na otoku Veliki Brijun kada je muškarac vozio četverocikl, izvijestila je istarska policija.

U nesreći je teže ozlijeđena Poljakinja, koja je prevezena u pulsku bolnicu. Muškarac je u petak oko 11 sati vozio unajmljeno vozilo te prevozio ženu i maloljetnicu. Prilikom skretanja na odvojak puta, nije se pridržavao prometnih pravila, što je dovelo do smanjenja stabilnosti vozila i ometanja drugih sudionika u prometu. Zbog toga se vozilo prevrnulo na bočnu stranu, a žena je zadobila teže ozljede.

Policija je protiv muškarca podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Izvor: 24sata

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.