Netko je danas u Splitu napao Stanislava Zavadlava, mlađeg brata trostrukog ubojice

16.01.2020. 20:19:00

Informaciju je medijima potvrdio Zavadlavov odvjetnik Branko Šerić

Brat Filipa Zavadlava, osumnjičenog za trostruko ubojstvo u Split, danas je napadnut na splitskoj Kili, javlja Dnevnik.hr. Splitska policija, koja je ranije dobila dojavu o napadu na mušku osobu, za 24 sata potvrdila je da su telefonski stupili u kontakt sa Stanislavom i on im je rekao da je napadnut.

Dalmatinski portal piše kako im je informaciju potvrdio i odvjetnik Filipa Zavadlava, Branko Šerić. “Istina je, ja sam čuo da je napadnut, a ne znam pod kakvim se okolnostima to dogodilo i u kakvom je stanju brat mog branjenika”, kazao je Šerić za Dalmatinski portal.

Šerić kaže kako se ovdje radi o sigurnosnom propusti i da je “to bilo neozbiljno od policije”.

Hoće li doći na dokazno ročište?

Nakon što je policija uhitila Zavadlava, u policijsku postaju dovedeni su i njegov otac i mlađi brat Stanislav koji su idućeg dana pušteni.

Na Županijskom sudu u Splitu u petak bi se trebalo održati dokazno ročište na kojem pred sucem istrage Mlađanom Prvanom kao takozvani privilegirani svjedoci trebali svjedočiti otac i brat Filipa Zavadlava. Odvjetnik Šerić rekao je kako se nada da će ročištu moći i pristupiti i Stanislav Zavadlav.

Izvor: Telegram.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.