Nevjerojatno! Policija nasilnike s Platka nije ni privela sucu, samo su ih prekršajno prijavili!

01.02.2023. 12:03:00

KAKO JE TO MOGUĆE?

Nasilnici s Platka su HGSS-ovcima nanijeli teške tjelesne ozljede i po svim pravilima je njihovo divljanje moglo biti kvalificirano barem kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, ali ih je riječka policija pustila!

Kako doznajemo, divljački napad na Platku riječka je policija okvalificirala tek kao prekršaj i nasilnike uopće nisu privodili dežurnom istražnom sucu niti su kontaktirali Državno odvjetništvo oko procjene kvalifikacije tog zločina! Premda je bilo posve očito da je nasilni trojac HGSS-ovcima nanio teške tjelesne ozljede, a ozljede su tako trebale biti kvalificirane i zbog činjenice da je jedan od ozlijeđenih gubio svijest, i premda su postojale osnove da se njihov napad kvalificira barem kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, to nije učinjeno!

Uskoro opširnije... 

Izvor: 24sata/Foto:čitatelj Riportala

Izvorni autor: PDN/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.