Nije do bombe, već do plombe: U Bjelovaru duge cijevi na ulici, vodili zatvorenika kod zubara

22.02.2022. 15:07:00

PRVI JE BIO NA REDU

Građani koji su se zatekli oko podneva u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru primijetili su interventne policajce s dugim oružjem i fantomkama. Doznali smo o čemu se radi

Brojni prolaznici u utorak su ostali zatečeni kad su nešto prije 12 sati ispred obiteljske kuće u Ulici Krste Frankopana u Bjelovaru ugledali nekoliko interventnih policajaca s dugim oružjem i fantomkama.

Nakon pola sata oni su se povukli u postaju.

Ubrzo je riješen misterij koji je doveo do scene koja se rijetko viđa na bjelovarskim ulicama.

Iz policije smo doznali da su specijalci pozvani da asistiraju po zahtjevu pravosudne policije. Naime, jedan od zatvorenika koji se nalazi u zatvoru Bjelovar imao je problema sa zuboboljom zbog koje je odvezen kod stomatologa.

Dok je pravosudna pratnja bila s pacijentom u ambulanti, iz zatvorskog sustava je zatražena pomoć pripadnika PU Bjelovarsko – bilogorske policije, koja je asistirala osiguravši ulaz i prilaze ambulanti.

Nakon što je pacijentu otklonjena zubobolja on je spremljen u „maricu“, a specijalci su se nakon toga povukli. Asistencija je kako su nam potvrdili u policiji, dogovorena ranije i trajala je od 12 do 12,30 sati.

Izvor: 24sata/ Foto: Ilustracija/Pixsell/Canva

Izvorni autor: Franjo Lepan/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.