Nikad ne zna ništa o nijednoj aferi

10.05.2021. 10:24:00

Komentar čitatelja

Geni Kameni – 27.04.2021.

Svi smijenjeni ministri u Plenkovićevoj bivšoj vladi, pa i mnogi u sadašnjoj su poprilično kompromitirani na ovaj ili onaj način. Smijenjeni ministri su odgovarali za takvo ponašanje i donekle platili cijenu smjenom sa ministarske fotelje. Jedini koji je praktički NAJODGOVORNIJI, koji ih je sve odabrao, koji je morao pratiti njihov radi, postaviti standarde i kontrolu je NEDODIRLJIV i ne odgovara ni za što. Predsjednik vlade, veliki vođa koji vedri i oblači, postavlja i smjenjuje, nikad ne zna ništa o nijednoj aferi. Kakav je to predsjednik vlade koji ne koordinira rad ministara, koji ne prati njihov rad i rezultate, koji nije uključen u sve velike projekte, koji ne zna ništa o najznačajnijim projektima i posljedično aferama? Predsjednik uprave jedne multinacionalke morao bi odmah podnijeti ostavku da mu se takve stvari događaju “bez njegova znanja”. Koji bi dioničari te tvrtke i dalje trpjeli takvog predsjednika uprave? To je PARADOKS koji može proći samo u Hrvatskoj jer veliki vođa od 2000. pa nadalje, a najviše u Plenkovićevim mandatima, pripada oligarhijama globalista i jugo-komunista koji i dalje vladaju, drže pod kontrolom sve masovne medije i sve poluge vlasti, praktički drže pod strogom kontrolom cijelo hrvatsko društvo. Sad kad se upraznilo mjesto gradonačelnika glavnog grada, 2. najznačajnije pozicije u državi e sad bi opet instalirali svog potrčka Tomaševića i nastavili još gore jer bi gledali sve te silne nevladine aktivističke udruge, financirane od Soroša kako maste brk i za male novce rasprodaju i Zagreb. Bandić je za njih gospodarska zvijezda koji je imao mnoštvo mana ali ovo što nas očekuje pod globalističkom čizmom Soroša, Plenkovića i Tomaševića premašilo bi sve Bandićeve marifetluke i to ne za malo.

Izvor: Narod

Izvorni autor: Komentar čitatelja/foto: Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.