Nikad nije skrivao vjeru: Izbornik Dalić propješačio 50 kilometara od Livna do Gospe Sinjske

15.08.2021. 14:00:00

Ovih dana svi putevi vode u Gospina svetišta, a u onom najpoznatijem u Dalmaciji – u Sinju, srela su se dva velikana – izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i voditelj klape HRM-a Sveti Juraj Marko Bralić, prenosi Slobodna Dalmacija.

Gospi Sinjskoj u pohode Dalić je dopješačio iz rodnog Livna udaljenog od svetišta 50 kilometara, dokazavši da je u dobroj formi, a Marko Bralić iz Kaštela je s obitelji stigao Gospi zahvaliti za sve milosti kojima ga je podarila Majka Božja.

Dalić nikada nije skrivao svoju vjeru, a sam je rekao kako na utakmicama hrvatske reprezentacije, uvijek u džepu nosi krunicu.

Vjeru svoju ne skriva ni Marko Bralić, koji već 20 godina vodi klapu Sveti Juraj, nastalu zbog potrebe službenog predstavljanja Hrvatske na vojnom hodočašću Gospi Lurdskoj u Francuskoj. Mnoge njihove pjesme posvećene su upravo Gospi.

Izvor: Narod

Izvorni autor: mh/Foto: Privatni album za Slobodnu Dalmaciju

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.