MUP uručio otkaz Nikoli Kajkiću!

24.09.2020. 12:08:00

Kako doznajemo iz facebook objave  Nikole  Kajkića od 23. rujna 2020. godine, čovjeka koji je Hrvatskoj otvarao oči prikazivanjem filma Ovčara-neispričana priča, čovjeka koji je smijenjen sa slučaja Ovčara  zbog "prekomjerne istrage",  MUP RH-a  uručio je otkaz.

Objavu  Nikole Kajkića na Facebooku prenosimo u cijelosti.

"Hvala svima na čestitkama i lijepim željama!

Dan nije za pohvaliti, dan je za brzu zaborav, jedan je od najgorih koji se čovjeku u životu može dogoditi!!

Danas nalaz na test Coronu-pozitivan, i danas na rođendan MUP javno objavljuje presudu da mi daju otkazu disciplinakom poatupku, politička odluka na koju su me u početku upozorili, “kadija te kudi, kadija te sudi”

Ps. Namjerno je od ponedjeljka prebacuju na danas da je objave na rođendan, žele me poniziti i povrijediti, demonstracija moći bahatih i primitivnih kockara!

Nažalost, isti je to MUP ciji Ministar Božinović vodi corona stožer, i svakodnevno narodu drži pridike i daje upozorenja da je corona opasna i da se mjere moraju poštivati, a vidi čuda isti taj MUP u mom slučaju ne poštuje mjere odnosno meni ne priznaje oboljenje od Corone kao opravdan razlog za izostanak sa disciplinske rasprave, te iz razloga što iako bolestan od corone nisam pristupio na disciplinski sud, to biva razlog da me sude i osude!

Doista nemam više volje, a niti i želje da mi gori i nesposobniji od mene drže pridike i moralne upute, NEMAM!!

Doista nemam više volje i želje gledati svu jad i bijedu sustava i države koji su pretvorili u blato i smeće.... pitam se pa zar smo se mi za ovo borili??
U što su nam društvo i državu pretvorili??

Danas nažalost možeš biti lopov, kradljivac, pljačkaroš, bitanga, primitivac i sl. Možeš krasti do mile volje, primati kuverte ili gotovinu, u naturi ili materijalu: svejedno je, nećeš dobiti otkaz, niti češ ići u zatvor? 
Neće ti se ništa dogoditi niti ako u sustavu ništa ne radiš, možeš da ponekad ne dođeš niti na posao... ako si blizak stranci! ... ako nisi! I ako si protiv stranke, E onda si najeb....

Generalno zaključujući, sit sam svega, narod je slijep, pokušao sam ljudima otvoriti oči! Ukazati na propuste, ukazati na nepravdu, nepoštenje, ugnjetavanje i ponižavanje slabijeg i jadnijeg, pokušao sam ukazati da je njihova potraga za istinom u domovinskom ratu, za ratnom odštetom, nestalim samo laž i paravan da zadrže glasove napaćenog puka koji im samo još u bolu i želji za istinom želi vjerovati, iskorostili su i njih! Stoga moja mosija i moja borba za istinu nije dala 
Uspjeh, puno sam toga još mogao reći i učiniti, nažalost nisam dobio priliku! I odustajem.....

Hvala svima!

Bog Vas poživio, dao Vam zdravlja, sreće i ljubavi!

Zbogom!"

Izvor: Nikola Kajkić-fb/Foto:Nikola Kajkić

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.