Nikola Kajkić ‘TKO O ČEMU? KURVA O POŠTENJU’

20.10.2021. 19:31:00

Milorad (mića) Pupavac danas javno nastupa sa tezom da su se “NEKI SRETNO UDALI, A NEKI SU SE I SRETNO PRODALI”, to kaže Mica i predsjednik SDSS-a, ili nasljednik i sljednik stranke ratnog zločinca GORANA HADŽIĆA.

Neki nece i ne smiju ali Mica vladar iz sjene smije reci (prije 3 dana) govoreci o postenju Ive Sanadera (osuđenika za nekoliko kaznenih djela primanja mita i zlouporabe), da je “pošten” čovjek i da mu je proces i presude namještene), bravo Mico postao si strucnjak za pravo i pravnu znanost, piše Nikola Kajkić na Facebooku.

Ako se itko prodao i ako itko vjesto trguje kako na stetu tuđeg (hrvatskog) a ponekad i na štetu (svog srpskog) narod to je on Mica Pupavac.

Da je tužiteljstvo u RH neovisno i bez političkog utjecaja on bi vjerovatno davno sjedio tamo gdje i Sanader Ivo (kako zbog dr Šretera, zbog Tesla banke, i raznih drugih javno objavljivanih zlouporaba a tako i pogodovanja i trgovanja utjecajem), možda se to nekad i promjeni!

Sada kada on trguje i kada se prodao to se sigurno neće dogoditi!

Vjesto je trgovao i dobio: (čirilicu u Županiji VS u školama kao prioritetni srpski jezik u iszim skolama, istrgovao je mirovine za tzv civilne žrtve rata (čitaj: pripadnike paravojnih srpskih formacija), ima toga još…. a mene pošten covjek i pripadnik njegove manjine ( srbin), vec 10 dana zove i moli da mu pomognem osigurati smjestaj da u Vukovaru gdje jnace zivi ne spava na ulici i na hladnom, svaka čast mico vješt si trgovac i dobra udavaća, ali kao takav ne možeš biti moralna pridika nikome….. ti nemas obzira za obicnog malog srbina kojeg bivtrebaovzastitit i kojem bi trebao pomoci ali imas vremena komentirati druga Sanadera i tko se kome prodao…. TKO O ČEMU, KURVA O POŠTENJU, napisao je Kajkić.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto:kamenjar/screenshot

Izvorni autor: Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.