'Noge su joj bile prikliještene, vozite je na Rebro, tamo radi'

24.06.2020. 11:01:00

Vozačica je u srijedu ujutro sletjela s ceste u Gračecu kod Dugog Sela. Udarila je u prilazni most kuće i potom u stup. Njezina majka rekla nam je kako joj se kći vraćala iz noćne smjene na Rebru

Zet nas je zvao da je kći imala prometnu na cesti prema Stančiću. Odmah smo došli ovdje i još smo u šoku. Rekli su nam da je sjedila u autu i bila je pri svijesti. Noge bile prikliještene. Ljudi su došli u pomoć i pozvali su hitnu koji je izvela van, rekla je majka ozlijeđene vozačice koja se u srijedu u Gračecu kraj Dugog sela zabila u prilazni most kuće, a potom i u betonski stup.

Zamoli smo da je odvezu na Rebro jer ondje radi i upravo se vraćala iz noćne smjene, dodala je majka ozlijeđene vozačice.

Foto: Bogdan Blotnej/24sata

Žena je vozila Škodu Octaviu Zelinskom cestom u Gračecu kad je iz još nepoznatog razloga skrenula u  suprotni trak, zabila se u prilazni most kuće, a potom u betonski stup HEP-a.

Mještani koji su čuli snažan udarac, dotrčali su do auta koji se dimio. Odmah su zvali vatrogasce i hitnu.

Policija je ogradila dio ceste zbog očevida. 

Inače, ova prometna nesreća bila je samo 400 m dalje od druge teške nesreće od ponedjeljka gdje su se sudarila dva automobila.

Izvor: 24sata/Foto:DVD Dugo Selo

Izvorni autor: Bogdan Blotnej

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.