Nova pjesma braće Kumerle zasigurno će oduševiti sve BBB-ovce

14.03.2024. 09:52:00

Braća Kumerle, uz pomoć Marcela, donose novi glazbeni hit koji će sigurno dirnuti srca svih istinskih navijača Dinama, posebice onih vjernih članova BBB-a. Ova nova pjesma nosi naslov "Moj Dinamo", te se već sada čini kao budući himan stadiona Maksimir.

U ovoj pjesmi, koja je objavljena prije samo nekoliko sati, Braća Kumerle počinju nostalgičnim podsjećanjem na povijest kluba, od doba Građanskog, ističući kako je Dinamo neizostavan ponos hrvatskog naroda. Stihovi refrena odjekuju kao poziv svim navijačima da se okupe na sjeveru stadiona Maksimir kako bi zajedno zapjevali u čast svog voljenog kluba.

Nastavak pjesme donosi snažnu poruku jedinstva i otpora, ističući Dinamo kao simbol zajedništva i hrabrosti u teškim vremenima. Kroz emotivne stihove, izvođači nas podsjećaju kako Dinamo ostaje vjeran i u porazu i u pobjedi, te kako će duh Boysa vječno živjeti kako na nebu tako i na zemlji.

Osim emotivnih tekstualnih poruka, glazba također nosi pečat strasti i energije koju BBB-ovci donose na tribine. Braća Kumerle, zajedno s dečkima iz Martićeve, uspjeli su stvoriti pjesmu koja će zasigurno postati himna svim navijačima Dinama, podsjećajući ih na zajedništvo i vjernost prema klubu.

Reakcije na novu pjesmu ne zaostaju. Komentari poput "Dinamo uvijek i zauvijek BBB", "BBB za život", te "Dinamo, Martićeva, Neno Buje" samo su neki od izraza podrške koji su već preplavili društvene mreže.

Ova nova pjesma dolazi kao nastavak nedavne podrške glazbenika BBB-ovcima koji su bili zatvoreni u grčkim zatvorima, ističući tako duboko ukorijenjenu vezu između kluba i navijača.

Izvorni autor: PDN/Braća Kumerle/Foto:PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.