Nacional: Ovo su poruke koje je bivši šef Hrvatskih šuma slao Marku Miliću

31.01.2023. 11:08:00

Tjednik Nacional u novom broju objavljuje transkripte iz mobitela bivšeg predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Krunoslava Jakupčića, kojeg USKOK sumnjiči da je zloupotrijebio položaj i pogodovao investitorima u aferi u kojoj je prvoosumnjičena Josipa Rimac.

Glavni urednik Nacionala Berislav Jelinić objavio je dio poruka za koje kaže da ih je Jakupčić poslao glasnogovorniku vlade Marku Miliću.

“Marko, molba. Molim Te, pitaj Šefa, za zapošljavanje u H. šumama – Branka Filipetija (pripravnik lovstva). On zna o kome je riječ. Hvala i pozdrav.”

Jakupčić je tu poruku Miliću poslao 5. rujna 2018. u 20:54, piše Jelinić.

Osim poruka koje su izmjenjivali Jakupčić i glasnogovornik vlade Marko Milić, Nacional je objavio i poruke koje su izmjenjivali Jandroković, Filipović koji je tada bio u Nadzornom odboru Hrvatskih šuma, Krunoslav Katičić s Jakupčićem.

Izvor: n1/ Foto: Nacional.hr

Izvorni autor: Nacional

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.