NOVO!-VIDEO: ‘ISKRVARIT ĆU, POMOZITE MI!’ Dvojica ozlijeđenih u okršaju na Savskoj tvrde da su napadnuti bez povoda…”Pretvorili smo se u Divlji zapad”…

17.02.2020. 07:09:00

Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u Divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana...

U nedjelju oko 18.30 sati nemili prizori na Savskoj cesti u Zagrebu zgrozili su stanare i prolaznike…

Prema prvim informacijama u kafiću Woody bar na Savskoj došlo je do sukoba trojice muškaraca. Svađa i tučnjava kulminirali su potezanjem noža pa se obračun preselio i na ulicu, među prolaznike, a napadač s nožem bio je crne kose i odjeven u zelenu dužu jaknu, donosi jutarnji.hr.

– Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit ću, pomozite mi – rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića djelatnicima Hitne pomoći dok su pokušavali im utvrditi ozljede na mjestu događaja te im zašiti rane. Jedan od izbodenih je, kako doznajemo, ugostitelj i obiteljski čovjek, te je ranjen nožem u trbuh dok je drugi, koji je strahovao od iskrvarenja, zadobio reznu ranu lijeve ruke i imao je zakrvavljeno lice. Na mjestu događaja prolaznicima su ozlijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Sudeći prema njihovim pričama, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.

Video-jutarnji.hr

– Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolnik i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu zakrvavljen. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u Divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana – ispričala je za Jutarnji stanarka obližnje zgrade.

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.