Objavljeni računi iz luksuznog hotela u Dubaiju. Mamić tvrdi da dokazuju kako je plaćao provod osječkom sucu

18.03.2021. 21:33:00

Nastavljaju se nove optužbe Mamića na račun sudaca

Nastavlja se priča sa Zdravkom Mamićem i sucima iz Osijeka koje je bivši šef Dinama optužio da su od njega primali novac, poklone, i plaćena putovanja. Sve te optužbe iznio je na konferenciji za medije prije dva dana, nakon što je Vrhovni sud presudio da je kriv za izvlačenje novca iz Dinama.

Nakon što je suce optužio na konferenciji za medije, Mamić je nekim medijima poslao USB stick sa snimkom na kojoj govori o događajima koji, prema njemu, potvrđuju njegove optužbe. Danas je u istom ritmu nastavio na svojem Facebooku, gdje objavljuje razne informacije za koje kaže da su dokazi koji inkriminiraju suce.

Usred svega toga, RTL je objavio presliku računa iz Dubaija za koju Mamić tvrdi da dokazuje kako je ondje platio provod osječkom sucu, Zvonku Vekiću.

Vekić i Mamić bili u Dubaiju u isto vrijeme u istom hotelu?

Mamić tvrdi kako se prema računu koji je sada objavio RTL vidi da su on i Vekić bili u isto vrijeme u hotelu Rixos Premium Dubai. Portal RTL-a piše i kako ima preslike računa za koje Mamić tvrdi da dokazuju kako je sucu platio put u Dubai, te ga vodio u shopping.

“Ime gosta: Zvonko Vekić. Datum dolaska: 27. prosinca 2017. Vrijeme odlaska 05. siječnja 2018. Ime drugog gosta: Zdravko Mamić. Vrijeme dolaska 26. prosinca 2017. Odlazak, također 5. siječnja 2018”, prenosi RTL podatke s računa pa dodaje kako se iz računa koji glasi na Mamića vidi kako je bez boravka, samo za dodatne troškove plaćeno oko 140.000 kuna.

Plaćene su novogodišnje večere za tri sobe, od čega je, dodaju, Mamić jednu platio za sebe i suprugu, drugu za kćer i bivšeg dečka, a treća je, navodno za Vekića, što je Mamić večeras sam insinuirao na svojem Facebooku.

Izvor: Telegram.hr/ FOTO: Dejan Rakita/PIXSELL

Izvorni autor: Katarina Knežević/Telegram.hr

Autor: