Objavljeni termini utakmica Hrvatske u drugom krugu Eura, ali u svemu postoji jedan novi, veliki problem

19.01.2022. 10:38:00

Hrvatska će drugi krug otvoriti 20. siječnja u Budimpešti protiv Crne Gore
 
  

Hrvatska rukometna reprezentacija sinoć je doznala o posljednja dva suparnika u drugom krugu Europskog prvenstva, bit će to reprezentacije Islanda i iznenađujuće NizozemskeIsland je u susretu posljednjeg kola B skupine pobijedio Mađarsku sa 31-30, dok je Nizozemska porazila Portugal sa 32-31.

Hrvatska će drugi krug otvoriti 20. siječnja u Budimpešti protiv Crne Gore, dva dana kasnije igrat će protiv Danske, a 24. siječnja protiv Islanda. Posljednju utakmicu drugog kruga hrvatska vrsta će imati 26. siječnja protiv Nizozemske.

Osim datuma u međuvremenu je osvanulo i točno vrijeme svih utakmica pa će tako Kauboji prvi sudar s Crnom Gorom imati najnovijem terminu i onom najranijem u 15.30. Najveći derbi s Danskom igrat će se u 20.30, protiv Islanda se ponovno kreće ranije, u 15.30, dok će posljednju utakmicu protiv Nizozemske izabranici Hrvoja Horvata igrati u 18.00 sati.

Najveći problem u čitavoj priči mogla bi biti testiranja igrača, odnosno njihovi rezultati koji su na dan utakmica stizali kasno, a kako će tek biti sada ostaje za vidjeti.

Podsjetimo, dvije najbolje ekipe iz svake skupine izborit će plasman u polufinale.

Raspored drugog kruga

20. siječnja, Budimpešta:

15:30 Crna Gora - Hrvatska

22. siječnja, Budimpešta:

20:30 Danska - Hrvatska

24. siječnja, Budimpešta:

15:30 Island - Hrvatska

26. siječnja, Budimpešta:

18:00 Nizozemska - Hrvatska

Izvor: sportske.hr/Foto: Pixell

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.