OBRAČUN ILEGALNIH IMIGRANATA noževima u blizini hrvatske granice: Dva mrtva, više ozlijeđenih

29.05.2020. 09:21:00

Dva muškarca ubijena su u četvrtak u obračunu među ilegalnim migrantima kod Cazina u sjeverozapadnoj Bosni, potvrdili su u večernjim satima iz lokalne policije.

Migranti su se sukobili kod sela Šturlić u blizini granice s Hrvatskom, a policiju je o tome izvjestio mještanin. Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić potvrdio je kako je policijska ophodnja koja je poslana na teren na poprištu sukoba zatekla dvojicu muškaraca koji nisu davali znakove život.

“Na tijelu su imali vidne ozljede nanesene hladnim oružjem”, kazao je Šiljdedić.

Policija je utvrdila i kako je u ovom sukobu veći broj migranata ozljeđen.

Županijski ministar unutarnjih poslova Nermin Kljajić kazao je kako u tom dijelu BiH imaju sve većih problema s migrantima koji tamo počinju masovno dolaziti.

“Posljednjih dana primjetno je i da velik broj migranata dolazi iz Republike Srpske. Mnogo ih se nalazi u šumama, a ima više od 30 postavljenih šatora. Samo na području Tržca se nalazi oko 500 migranata”, kazao je Kljajić kako ga citira portal “Dnevnog avaza”.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: FAH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.