OGLASILA SE JADROLINIJA: Novi incident na trajektu Supetar

09.10.2024. 17:44:00

OPET TEHNIČKI PROBLEM

Na trajektu Supetar, koji plovi na liniji Porozina – Brestova, došlo je do incidenta kada je pala rampa tijekom pristajanja u luku Brestova. Prema informacijama objavljenim od strane Dnevnika Nove TV, srećom, u ovom incidentu nije bilo ozlijeđenih, prenosi Dnevno hr.

Iz Jadrolinije su potvrdili da je prilikom pristajanja broda Supetar došlo do tehničkog problema s hidrauličkim sustavom. Na brodu je bilo ukupno 10 putnika i 6 automobila, a svi su uspješno iskrcani bez ugroze sigurnosti ili materijalne štete. “U tijeku je otklanjanje problema i uspostavljanje linije Porozina – Brestova,” naveli su iz Jadrolinije.

Za vrijeme dok se rješava situacija, putnici mogu koristiti alternativni trajektni pravac Valbiska – Merag.

Ovaj incident dolazi samo nekoliko mjeseci nakon tragičnog događaja koji se dogodio 11. kolovoza ove godine, kada je prilikom pada iskrcajne rampe na trajektu Lastovo smrtno stradalo nekoliko članova posade, uključujući vođu stroja Boška Kostovića, kormilara Denisa Šarića i kormilara Marka Topića, dok je prvi časnik palube Davor Zagorac teško ozlijeđen.

Jadrolinija je ponovno naglasila svoju posvećenost sigurnosti putnika i operativnoj efikasnosti dok nastoje riješiti trenutne probleme na liniji Porozina – Brestova.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: PDN-arhiva/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.