OKOMIO SE NA MOŽEMO Prkačin: Uvaženi TT me iznenadio, no šok je bio kompletan kada sam na mahnitanju u srcu Zagreba vidio pocikušu...

26.05.2021. 11:15:00

Zastupnik Domovinskog pokreta Ante Prkačin u Saboru se okomio na platformu Možemo.

"Prošlu srijedu, analizirajući rezultate prvog kruga izbora, rekao sam da nisam sretan i zadovoljan zbog uspjeha Možemo u Zagrebu. U međuvremenu pogledah nekoliko video uradaka i motivacija mi do stropa, do neba, posebno kada sam vidio trenutke iz Gradske skupštine kada se legenda Domovinskog rata, jedna od najmarkantnijih osoba borbe za Hrvatsku, general bojnik Blago Zadro, proglašava počasnim građaninom Zagreba, a veli uvaženi TT, Tomislav Tomašević, napeo kao pravi tetejac i masivno demonstrirao prezir, gotovo mržnju prema tom činu. Mržnju prema Hrvatskoj je lako pokupiti, ali odakle tom momku toliko hrabrosti da to na tom mjestu tako demonstrira?", počeo je Prkačin slobodan govor u Saboru. 

Dodao je da mu je slično razmišljanje bilo kada je gledao, kako je rekao, "mahnitanje u srcu Zagreba".

"Nekakvi hibridi Broza, Staljina i Sorosa zaigraše kozaračko kolo na nekakav rock način izvikujući parole i frazetine, iste kakve su izvikivali njihovi časni prethodnici kada su prije 76 godina ušli u Zagreb, vođeni Đokom Jovanićem, pa prvo iz bolnice Sveti Duh pokupili ranjenike i utukli ih čekićima, a nakon toga bjesomučno nastavili ubijati građane Zagreba", nastavio je i dodao:

"Šok je bio kompletan kad sam kao glavnu pocikušu, partizanku, vidio meni inače simpatičnu zastupnicu Sandru Benčić koja u ovom Saboru ima dobrih istupa, ali ne znam što je nju motiviralo da iznosi onakvu žal za Brozovim antifašizmom kao nekakvom tradicijom Grada Zagreba. To je pljuska istinskom hrvatskom antifašizmu, to je bio Andrija Hebrang, to je bio general Šibl. On je o Brozu i pojedinim dijelovima Brozovog antifašizma govorio gore nego ja". 

Dodao je da se Tito nije uključio u rat do 22. lipnja kada je Hitler napao Staljina.

Izvor: Direktno

Izvorni autor: js/snimka zaslona

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.