Opet izbacili Pernara iz sabora: 'Vi ste već najavili svoj show...'

12.11.2019. 12:27:00

Reiner mu je izrekao opomenu s oduzimanjem riječi. Pernar nije prestajao postavljati pitanje, a Reiner je nizao stegovne mjere pa je Pernar na kraju udaljen sa sjednice u dvostrukom trajanju....

Zastupnik Ivan Pernar ponovno je izbačen iz sabornice, a ovoga puta dvostrukom trajanju. Ponovno je u saborske klupe došao u majici "HDZ lopovi", a od ministra financija Zdravka Marića tražio je odgovor kada HDZ misli vratit 24 milijuna kuna iz Fimi medije".

- Vi ste na svom Facebooku najavili opet šou. Izričem vam opomenu - uzvratio je predsjedavajući Željko Reiner (HDZ).

Pernar je tada njega pitao kada HDZ planira vratiti navedeni novac. Reiner mu je izrekao opomenu s oduzimanjem riječi. Pernar nije prestajao postavljati pitanje, a Reiner je nizao stegovne mjere pa je Pernar na kraju udaljen sa sjednice u dvostrukom trajanju.

Predsjedavajući Renier tada je odredio stanku i pozvao saborsku stražu. 

- Dajem stranku da ga uklonite - zaključio je Reiner.

Izvor: 24sata/Foto: Robert Anic/PIXSELL

Izvorni autor: Snježana Krnetić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.