OPREZ, Stiže zahlađenje

01.12.2019. 20:42:00

Oblačno, kišovito, u većini krajeva i vjetrovito, prognoza je DHMZ-a.

U unutrašnjosti će uz zahladnjenje kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, najprije u gorju te Međimurju i Hrvatskom zagorju, a poslijepodne i u ostalim kopnenim predjelima. Oborina će lokalno biti obilna u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj te osobito na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji gdje su moguće nevere. Vjetar u unutrašnjosti umjeren, na udare i jak sjeverni i sjeveroistočni, u gorju još prijepodne jugozapadni. Na Jadranu će jako jugo na sjevernom i srednjem dijelu poslijepodne okrenuti na jugozapadnjak pa na buru koja će u noći jačati. Najniža jutarnja temperatura od 1 do 5, na Jadranu od 9 do 13, a najviša dnevna uglavnom od 4 do 9 na kopnu te između 14 i 18 °C na obali i otocima.

Izvorni autor: DHMZ

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.