Oproštaj od suborca i velikog prijatelja: U 61. godini života napustio nas je Drago Grdenić - Japa

08.12.2023. 16:05:00

S tugom u srcu i s dubokim poštovanjem opraštamo se od hrabrog branitelja, bivšeg pripadnika 2. gardijske brigade 'GROMOVI', Drage Grdenića - Jape, koji je napustio ovaj svijet 7. prosinca 2023. u 61. godini života. Njegov izuzetan doprinos Domovinskom ratu ostat će urezan u sjećanjima kao primjer hrabrosti i požrtvovnosti.

Japa je bio ne samo vojnik, već i istinski prijatelj i suborac, uvijek spreman dati svoj maksimum za dobrobit svoje domovine. Njegova odanost, hrabrost i predanost bit će trajni izvor inspiracije za sve nas. Kroz teške trenutke rata, Japa je pokazao nevjerojatnu snagu duha i volju za slobodom.

Posljednji ispraćaj našeg dragog prijatelja bit će održan u ponedjeljak 11. prosinca 2023. godine u 12,00 sati na groblju u Velikoj Gorici. Okupit ćemo se kako bismo zajedno odali počast i iskazali zahvalnost za sve što je Japa učinio za nas i našu domovinu. Neka njegova hrabrost i žrtva budu vječno upisane u povijest, a uspomene na njega neka nas podsjete na važnost ljubavi prema domovini i zajedništva među ljudima.

U ovim teškim trenucima, izražavamo iskrenu sućut obitelji, prijateljima i svim onima koji su poznavali i cijenili Japu. Neka mu je laka hrvatska zemlja koju je hrabro branio, a njegova duša neka nađe mir u vječnosti.

Uredništvo PDN-a

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.