Otkrivena spomen-ploća Stjepanu Spajiću!

03.11.2019. 15:50:00

U nedjelju popodne, na stadionu NK Hrvatski drafovoljac u zagrebačkom naselju Siget,  otkrivena je spomen-ploća  prvom predsjedniku tpg nogometnog kluba - Stjepanu Spajuću -  Rođi.   

Spomen ploću prvom predsjedniku NK Hrvatski dragovoljac otkrio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Rođo dobio spomen-ploču! Dragovoljac se odužio svom prvom prvom predsjedniku

Stjepan Spajić bio je uspješan poduzetnik, te prvi  predsjednik NK Hrvatski dragovoljac, na čije je čelo došao 1994. godine i ondje ostao do smrti.

Veliku je važnost davao klubu, u čijim je prostorijama proveo mnoge radne i neradne dane, a ondje je i preminuo od zatajenja rada srca.

Hrvatska javnost Rođu pamti po svojim osebujnim nastupima i tome da nikad nije imao dlake na jeziku, a za njega nije postojala tema o kojoj se ustručavao govoriiti. 

Dok su drugi šutjeli, on je uvijek znao govoriti i kritizirati ako je smatrao da je to potrebno, a svojim osebujnim nastupima često je znao i nasmijavati javnost. 

Stjepan Spajić - Rođo rođen je 07. travnja 1952. godine u slavonskim Divoševcima, a preminuo je 21. kolovoza 204. godine

VIDEO:

https://video.vecernji.hr/portal/2019/11/990a720e.mp4

Izvor: večernji.hr/Foto:Davorin Višnjić/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.