OVAJ ARKANOVAC JE REKAO CIJELU ISTINU O OLUJI U TRI MINUTE – POSLUŠAJTE GA!

06.08.2020. 18:47:00

“Hrvati su sebi napravili državu, možemo mi da pričamo šta hoćemo”, govori Mihajlo Ulemek, bivši Arkanovac, i stric čuvenog “Legije”, koji je organizirao ubojstvo premijera Srbije Đinđića. Taj građanin Stare Pazove prije rata je vozio hitnu pomoć. Početkom 90-ih priključio se radikalnom četničkom pokretu, i, po vlastitom priznaju, sudjelovao u progonu Hrvata na području Vojvodine.

“Optužili su me bili za neko silovanje, ali to im nije prošlo. Kad su Hrvati ovdje počeli dizati glavu, bacili bi im po noći koju kašikaru, digli par rafala i to je sve što sam radio”, ispričao je za lokalnu televiziju.

U to doba upoznao je Arkana  i priključio se njegovoj Srpskoj doborovoljačkoj gardi koju je osnovala i naoružala srbijanska Služba državne sigurnosti (Udba). Postrojba je poznata po pljački i brojnim zločinima nad civilima i zarobljenicima.

“Za Hrvate rat nije završen 1945. oni su odmah nastavili graditi Nezavisnu državu Hrvatsku. Pokušali su 1971., bio je neki Masovni pokret, ali malo su poranili, a 1991. Tuđman je njima napravio državu.  Možemo mi pričati što got hoćemo – Hrvati su sebi napravili državu i rekli ‘ko vam j… mater srpsku‘.

Što se mi njima uvlačimo u dupe, što mene interesira što oni slave Oluju!? Oni je moraju slaviti, oni su pobjednici. Nije točno da u ratu nema pobjednika. Gospodo, Hrvati su nas pobijedili!

Iz Slovenije nas je istjeralo lovačko društvo, a onda nas Hrvati 1995. najurili u tri p.m. pa su kasnije na lijep i kulturan način uzeli ono što smo mi bili osvojili – Vukovar i ono okolo.  Tuđman je prej.. i Martića (Milana) i Gorana Hadžića (…)

Hrvati su uzeli  sve i napravili ozbiljnu državu.  Što mi njima zamjeramo što Thompson pjeva hrvatske pjesme! Neka pjeva, je l’ mi pjevamo srpske pjesme? Što je “Vojvoda Sinđeliću” ili “Ko to kaže ko to laže Srbija je mala”, je l’ mi to pjevamo. Ni jedan Hrvat nije rekao što vi to pjevate.

Ali, gospodo, mi danas kažemo pa nisu svi Hrvati ustaše, ali oni kažu svi Srbi su četnici i u pravu su. Za njih su Srbi četnici i završena priča. Što sad mi moramo njima da se dodvoravamo, da ih ljubimo u dupe. Nema potrebe, oni su napravili državu koju je priznao cijeli svijet i kraj priče” ispričao je Legijin stric Mihajlo Ulemek.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:youtube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.