OZLIJEĐENO PETERO MLADIH LJUDI! BMW sletio s ceste u gluho doba noći: Vatrogasci unesrećenu mladež izvlačili posebnim alatom

01.11.2022. 11:24:00

OPREZNO VOZITE!

U Splitsko-dalmatinskoj županiji u utorak ujutro dogodile su se dvije prometne nesreće.

Mladić se bori za život nakon što je autom skrenuo s državne ceste Zagvozd- Poljica i udario u usjek, a u Splitu je petero mladih lakše ozlijeđeno, doznaje se u splitskoj policiji.

Teška prometna nesreća na državnoj cesti Zagvozd-Poljica dogodila se u 4:50, kad je mladić u Golfu sletio izvan kolnika i udario u usjek. Pritom je teško ozlijeđen, a liječnici u splitskom KBC-u bore se za njegov život.

Mučni detalji

Druga nesreća dogodila se u 1:35 Splitu, u Ulici Matice hrvatske, gdje je osobno vozilo marke BMW sletjelo van kolnika. U vozilu je bilo petero mladih ljudi koji su lakše ozlijeđeni.

Na mjesto događaja stigli su vatrogasci koji su pomoću hidrauličnog alata izvlačili osobe iz vozila, piše Dalmacija Danas.

Na intervenciji je bilo šest vatrogasaca s dva vozila.

Čekaju se novi detalji.

Policija poziva vozače da prilagode vožnju vremenskim uvjetima i budi oprezni u prometu.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Ilustracija/MUP

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.