Palača Versailles evakuirana: Sigurnosna operacija u tijeku, građanima savjetovano da izbjegavaju područje

04.07.2024. 14:50:00

U četvrtak, 4. srpnja, posjetitelji Palače Versailles u glavnom gradu Francuske, Parizu, evakuirani su zbog "sigurnosne operacije koja je u tijeku". Službe sigurnosti su izdale službeno upozorenje koje upućuje građane da izbjegavaju ovo područje i da se pridržavaju uputa nadležnih tijela.

Prema službenoj izjavi, više timova specijalaca trenutno je na terenu kako bi osigurali područje i obavili potrebne mjere sigurnosti. U obavijesti se također naglašava važnost izbjegavanja širenja lažnih informacija, jer detalji o prirodi intervencije još uvijek nisu službeno potvrđeni.

"Intervencija je u tijeku u Palači Versailles. Snage sigurnosti su na licu mjesta. Izbjegavajte to područje i slijedite upute nadležnih tijela. Nemojte prenositi lažne informacije," stoji u službenom priopćenju.

Za sada, javnost se moli za strpljenje dok se ne dobiju dodatne informacije o situaciji. Nadležni organi nastavit će raditi na osiguravanju područja i obavještavanju građana o daljnjim koracima.

U međuvremenu, svi posjetitelji i građani pozvani su da se drže podalje od područja Palače Versailles i da prate službene izvore informacija za najnovije vijesti o situaciji.

Izvor: Večernji.hr

Izvor: Večernji.hr/Foto:X

Izvorni autor: PDN/Večernji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.