Pao je dogovor na Poljudu: Perišić potpisao novi ugovor, ali jedan detalj mogao bi zabrinuti navijače

04.07.2024. 20:26:00

Hrvatski reprezentativac je potpisao ugovor sa splitskim klubom do kraja lipnja sljedeće godine

Navijači Hajduka mogu odahnuti, Ivan Perišić potpisao je ugovor s Hajdukom do 30. lipnja 2025. godine. Informacije je procurila u javnost i prije službene objave, piše Slobodna Dalmacija.

Ovo je ono o čemu je Lukša Jakobušić pričao, da Perišić ima klauzulu po kojoj se aktivira ugovor na još godinu dana, što je aktivirano danas. S tim da ima klauzulu da od 29. kolovoza može otići ukoliko netko plati 200.000 eura. Uglavnom, odluka je na njemu. Ideja je da ostane na Poljudu svakako u ovoj prvoj fazi europskih natjecanja, a onda je odluka na njemu.

Nakon što je za Hrvatsku Europsko prvenstvo neslavno završilo, reprezentativci se odmaraju uoči priprema za nadolazeću sezonu. Ivan Perišić u dogovoru s Hajdukom slobodan je do 12. srpnja, kada će se pridružiti ostatku momčadi.

Propustit će Perišić pripreme na slovenskom Bledu, a trebao bi spreman za utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige s Torshavnom kojom će početi Hajdukova sezona.

Izvor: Sportske novosti/Foto: Fah

Izvorni autor: Slobodna Dalmacija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.