Pavasović Visković o osječkom sucu Krušlinu: On je žrtva enormno velike i zlobne manipulacije Zdravka Mamića

09.06.2021. 10:08:00

Odvjetnik osječkog suca Darka Krušlina, Ljubo Pavasović Visković potvrdio je u razgovoru za N1 da je policija jutros upala u dom njegova klijenta u Osijeku, u tijeku je pretraga stana, a tijekom dana bi trebao biti prebačen u Zagreb na ispitivanje

'Točno je da je jutros oko 6 sati došla policija na njegova vrata, vrši se pretraga stana i on bi tijekom dana trebao biti prebačen u Zagreb na ispitivanje', rekao je odvjetnik Darka Krušlina Ljubo Pavasović Visković za N1.

Pavasović Visković je dodao kako je činjenica da je Mamić iznosio čitav niz optužbi na račun sudaca, vršene su provjere, ali, kako kaže, nije bilo za očekivati da USKOK ili Državno odvjetništvo neće iskoristiti priliku da to procesuira.

'Mislim da nije za isključiti mogućnost da nisu htjeli propustiti priliku da dovedu gospodina Mamića u Hrvatsku', rekao je Krušlinov odvjetnik ističući kako se Mamića u javnosti doživljava kao megapokajnika, ali je obuhvaćen ovim postupkom te će biti zanimljivo vidjeti kako će postupiti vlasti u BiH.

'Teško će im biti odbiti predaju Mamića Hrvatskoj', rekao je Pavasović dodavši kako je razgovarao sa svojim klijentom vrlo kratko. Dodao je da njegov klijent nije iznenađen svime što se događa, ali je teško govoriti o reakcijama.

'Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, vrijeme će pokazati što je točno, a što nije', kazao je Pavasović.

Odvjetnik je rekao da je uhićeno više osoba, ali da o tome ne može javno govoriti, jer se radi o neslužbenim informacijama.

'Mislim da će se kroz jutro sve javno znati', dodao je napominjući kako se se oni sigurno braniti te da će reći sve što su govorili u javnosti posljednjih tjedana.

'Nema razloga da taktiziramo, mislim da u ovoj priči Krušlin nema što kriti, on je taj koji je osudio Mamića, on je taj koji mu je dao visoku kaznu i on je taj čija je kazna potvrđena na Vrhovnom sudu. On je žrtva enormno velike i zlobne manipulacije Zdravka Mamića', rekao je Pavasović za N1.

Izvor: tportal.hr/Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Izvorni autor: I. Ba.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.